Αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Αστρολογία υπάρχει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Είναι η μελέτη της θέσης και των κινήσεων των αστεριών και της επιρροής τους στους ανθρώπους και τα γεγονότα. Γνωρίζοντας τη θέση των αστεριών κατά τη στιγμή της γέννησης, οι προσωπικότητες και το ιστορικό ζωής ενός ατόμου μπορούν να προβλεφθούν.

 

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Γενέθλια Αστρολογία βοηθάει στο να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας. Περιγράφει τα γεγονότα της ζωή σας ως τώρα αλλά και το μέλλον σας.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ

Η διαχείριση Ωροσκοπίου μας βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε τις προδιαγραφές μας στη  ζωή και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο για εμάς.

 

ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Καρμική Αστρολογία μας δείχνει πως εκδηλώνονται τα Καρμικά «χρέη» που φέρουμε από προηγούμενες ζωές και πώς να τα διαχειριστούμε σωστά στην παρούσα.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Προοδευτική Αστρολογία παρατηρεί την κίνηση των πλανητών που δείχνει την τάση των γεγονότων την τρέχουσα χρονιά και αν έχουμε την δυνατότητα να τροποποιήσουμε κάποια από αυτά, καθώς και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που ακολουθούν το άτομο.

 

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

Η Συναστρία εξετάζει τις σχέσεις δύο ανθρώπων και τι αποτελέσματα θα έχει. Αφορά τις συναισθηματικές σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές, φιλικές, γονικές και γενικότερα τις συνεργασίες.

 

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Ωριαία Αστρολογία βασίζεται αποκλειστικά στη χρονική στιγμή που υποβάλλεται ένα ερώτημα. Δίνει ξεκάθαρες και άμεσες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις την ώρα που τίθενται.

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Ιατρική Αστρολογία χρησιμεύει στο να κατανοήσουμε καλύτερα το εκ γενετής δυναμικό υγείας μας καθώς και την προδιάθεση για εκδήλωση συγκεκριμένων ασθενειών. Ακόμα, παρέχει πληροφορίες για την γενική ψυχική κατάσταση του ατόμου καθώς και για το ενδεχόμενο ύπαρξης ψυχοσωματικών ασθενειών. Ο ρόλος της είναι καθαρά συμβουλευτικός και τα άτομα με προβλήματα υγείας πρέπει να καταφεύγουν στον αντίστοιχο ιατρό.