ΚΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε κίνηση ένα νέο όνειρο! Μια υπέροχη Νέα Σελήνη προσγειώνεται στον 11ο Οίκο σας, την 1η Φεβρουαρίου, δίνοντάς σας ενέργεια για να κυνηγήσετε μια από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας. Ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στις 3 του μήνα, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε επιτέλους χωρίς εμπόδια στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Ο τομέας των αισθηματικών είναι επίσης αναβαθμισμένος, χάρη στην Πανσέληνο στις 16 Φεβρουαρίου, η οποία θα μπορούσε να είναι απολύτως απολαυστική για εσάς σε θέματα καρδιάς. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ερωτευτεί βαθιά κάποιον με τον οποίο βγαίνετε, ή να αποφασίσετε με τον σύντροφό σας ότι τώρα είναι η ώρα να προσπαθήσετε να αποκτήσετε παιδί. Αν είστε σε δύσκολη φάση, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής. Ό,τι κι αν συμβαίνει, ακούστε την καρδιά σας. Ανεξάρτητα από το ρομαντισμό, μια απροσδόκητη οικονομική ευκαιρία θα μπορούσε να πέσει στην αγκαλιά σας, όταν ο Δίας και ο Ουρανός θα βρίσκονται σε όμορφη ευθυγράμμιση στις 17 Φεβρουαρίου. Ένας κρυφός ευεργέτης μπορεί να έρθει να σας σώσει, ακριβώς όταν τον χρειάζεστε περισσότερο!

ΚΡΙΟΣ 15-31/01/22

Με ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, θα έχετε μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και στις επαφές σας με συνεργάτες. Με Άρη στον Αιγόκερω, τα επαγγελματικά σας είναι πιεσμένα έως και το 3ο δεκαήμερο, αλλά με πείσμα από εσάς για να τα βγάλετε εις πέρας.Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει προβληματάκια στα αισθηματικά σας.

ΚΡΙΟΣ 1-15/01/22

Νέα επιτυχή ξεκινήματα για τους Κριούς. Τολμήστε και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε σε ότι σας ζητηθεί. Ακόμα και δυσκολίες να περάσετε θα δικαιωθείτε. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε τα πάντα. Οικονομικά, νέα έσοδα σας βοηθάνε στις υποχρεώσεις σας.  Στα ερωτικά σας έχετε ανανέωση και ενέργεια, αλλά και ζήλιες. Οι ελεύθεροι θα απογοητευτούν λίγο, γιατί οι γνωριμίες τους δεν θα πηγαίνουν όπως επιθυμούν.