ΤΑΥΡΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να είναι απίστευτα πολυάσχολη. Μια Νέα Σελήνη δίνει έμφαση στην κορυφή του ωροσκόπιου σας, την 1η Φεβρουαρίου, καθιστώντας την ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια. Αυτό μπορεί να αφορά μια επιχειρηματική ευκαιρία, έναν νέο επαγγελματικό στόχο ή μια αίτηση για προαγωγή. Ο Ερμής θα συμμετέχει με ορθή πορεία στις 3 Φεβρουαρίου, βοηθώντας σας να τελειοποιήσετε συμβάσεις ή εκπαιδευτικές απαιτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό το εγχείρημα. Στη συνέχεια, η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου φωτίζει τον εγχώριο κόσμο σας. Θα βιώσετε ένα μεγάλο επίπεδο χαράς χάρη στη συναισθηματική σύνδεση που έχετε με τους φίλους και την οικογένεια. Ένας από τους συγγενείς σας μπορεί να σας ανακοινώσει κάποια πραγματικά υπέροχα νέα! Η προσωπική σας ζωή μπορεί επίσης να λάβει μια συναρπαστική ώθηση κατά τη διάρκεια του εξάγωνου Δία-Ουρανού που πραγματοποιείται στις 17 Φεβρουαρίου. Ο Δίας επεκτείνει την επιθυμία σας να εκφραστείτε με τον πιο μοναδικό τρόπο. Αυτή τη μέρα, μπορεί να λάβετε μια σημαντική ανταμοιβή μόνο και μόνο επειδή είστε ο εαυτός σας - ίσως ένα ατομικό όνειρο ή ένα όνειρο σχέσης να γίνει πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ 15-31/01/22

Αυτό το διάστημα σας απορροφά η καριέρα σας. Με ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, καλό θα ήταν να προσέξετε τις παρεξηγήσεις με πελάτες, συνεργάτες και προϊστάμενα πρόσωπα. Προς το τέλος του μήνα, με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται και κάποιο ταξιδάκι, ενώ με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα έχετε πίεση στα αισθηματικά σας και παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 1-15/01/22

Οι Ταύροι σκέφτεστε τα οικονομικά σας. Για να ξεμπλοκάρετε καλό θα ήταν να αφοσιωθείτε δυναμικά στην εργασία σας, πράγμα που θα σας δικαιώσει. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε μέχρι να κατασταλάξετε στο κατάλληλο σύντροφο.