ΔΙΔΥΜΟΙ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η εκμάθηση νέων πραγμάτων ενθαρρύνεται στην αρχή αυτού του μήνα. Σκέφτεστε να επιστρέψετε στο σχολείο; Ανεξάρτητα σε τι θα θέλατε να εντρυφήσετε, η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου θα υποστηρίξει οποιοδήποτε ή όλα αυτά. Ο έξυπνος Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στις 3 Φεβρουαρίου και μετακινείται στον 9ο Οίκο σας, στις 14 Φεβρουαρίου, φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη σε κάθε ακαδημαϊκή σας προσπάθεια. Ως κερασάκι στην τούρτα, η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα στο όμορφο μυαλό σας. Μια σημαντική εξέλιξη της καριέρας σας είναι πιθανή στις 17 Φεβρουαρίου. Ο Δίας, που βρίσκεται τώρα στην κορυφή του χάρτη σας, θα βρίσκεται σε μια υπέροχη γωνία με τον Ουρανό, τον πλανήτη της έκπληξης. Μπορεί να σας δοθεί μια ξαφνική τιμή ή ένα βραβείο - ή μπορεί να αναγνωριστείτε για κάτι που κάνετε. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται εξίσου ευχάριστη και θα συνεχίσει να είναι βαθιά και μεταμορφωτική όλο το μήνα. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, δεν θα το ήθελαν διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 15-31/01/22

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, σας δυσκολεύει στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις. Στα επαγγελματικά σας, σας βάζει να αναθεωρήσετε σχέδια που είχατε κάνει ως τώρα.  Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, δίνει πίεση στα αισθηματικά σας και ο Άρης στον Αιγόκερω, μια έντονη ερωτική διάθεση αλλά και μια υπερβολή στην οικονομική διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 1-15/01/22

Η χρονιά ξεκινά ευνοϊκά για τα επαγγελματικά σας και κυρίως για τα οικονομικά. Βρίσκετε λύσεις, τακτοποιείτε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες σας και προωθείτε τα εργασιακά σας πλάνα. Η υπομονή και η ψυχραιμία θα είναι σύμμαχος σας. Όσοι είστε σε σχέση να προσέξετε τις εντάσεις με τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν κρούση από ένα άτομο του παρελθόντος.