ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Χρηματικές ευλογίες μπορεί να έρχονται στο εγγύς μέλλον για εσάς! Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου προσγειώνεται στον 8ο Οίκο σας, γεγονός που προοιωνίζεται πολύ καλό για τον προϋπολογισμό σας. Θα μπορούσατε να πάρετε μια νέα επενδυτική απόφαση που θα αποδώσει καλά ή να προσλάβετε έναν οικονομικό σύμβουλο ή έναν νέο λογιστή που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στις 3 Φεβρουαρίου, επιτρέποντας σε εσάς και το ταίρι σας να πάρετε από κοινού αποφάσεις για τα οικονομικά σας χωρίς προβλήματα. Επίσης, στις 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στον τομέα του εισοδήματός σας, η οποία μπορεί να φέρει ακόμη πιο ευχάριστα νέα σχετικά με τη ρευστότητα. Αν αισθάνεστε άγχος για τα χρήματα αυτή την περίοδο, αυτό θα καταλαγιάσει πολύ σύντομα! Η Αφροδίτη και ο Άρης αγκαλιάζονται επίσης στις 16 Φεβρουαρίου, με τους δύο πλανήτες να βρίσκονται στον τομέα των συνεργασιών σας. Να περιμένετε το πάθος και τον ενθουσιασμό να κυριαρχήσουν στην ερωτική σας ζωή! Ένας νυν αγαπημένος - ή ένας πιθανός - θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε ότι σας αγαπούν, ότι σας εκτιμούν και ότι είστε εξαιρετικά επιθυμητοί. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 15-13/01/22

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο, έχετε μπλοκαρίσματα σε συνεργασίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, δίνει και αυτή με την σειρά της μπλοκαρίσματα σε ήδη προβληματικές σχέσεις, ενώ ο Άρης στον Αιγόκερω, δίνει ωριμότητα και υπομονή στους δεσμευμένους και στους ελεύθερους τύχη στις επιλογές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 1-15/01/22

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα έχετε θετικές επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες. Θα σας χαρακτηρίζει μια έντονη δυναμικότητα στο να παίρνετε σωστές αποφάσεις και προτάσεις που μέχρι τώρα δεν προχωρούσαν. Για τους δεσμευμένους οι σχέσεις σας θα είναι εξαιρετικές εκτός από κάποιες διαφορές που δεν λύσατε στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι θα έχετε επανασύνδεση με σύντροφο του παρελθόντος.