ΛΕΩΝ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η δέσμευση είναι το κλειδί αυτού του μήνα! Η Νέα Σελήνη στον τομέα των συνεργασιών σας την 1η Φεβρουαρίου έχει να κάνει με την αφοσίωση. Αυτό μπορεί να αφορά μια ρομαντική, επαγγελματική ή ακόμη και πλατωνική συνεργασία. Ό,τι κι αν είναι αυτό, πιθανότατα σκέφτεστε σοβαρά να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είτε θέλετε να το κάνετε με παραδοσιακό τρόπο είτε όχι, η αφοσίωσή σας εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στις 3 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου εισέρχεται στον τομέα των συνεργασιών σας. Αυτό καθιστά ιδανική τη στιγμή για να υπογράψετε και να επισημοποιήσετε οποιαδήποτε σχέση! Οι συνεργασίες είναι ευνοϊκές. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 16 Φεβρουαρίου μπορεί πραγματικά να σας κάνει να μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας. Αισθάνεστε τα πάντα τώρα με ανοιχτή καρδιά - και αυτό περιλαμβάνει και την αγάπη. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα παιχνιδιάρης με κάποιον που βγαίνετε και ο κόσμος μπορεί να δει την παιδική, διασκεδαστική συμπεριφορά σας να λάμπει ακόμα πιο έντονα από ό,τι συνήθως. Η ζωή σας συνεχίζει να δείχνει ανοδική, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Δία και Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου που φέρνει ξαφνικές οικονομικές ευλογίες που σχετίζονται με την καριέρα σας.

ΛΕΩΝ 15-31/01/22

Πίεση και τρέξιμο, στην υγεία και στα επαγγελματικά σας, φέρνει σε εσάς τους Λέοντες η Πανσέληνος στον Καρκίνο και ο Άρης στον Αιγόκερω. Από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, θα φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν και σε συνδυασμό με την Πανσέληνο, παρασκήνιο στα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ 1-15/01/22

Οι Λέοντες ξεκινάτε με διάθεση νικητή στο να πετύχετε και να αναγνωριστείτε στα επαγγελματικά σας, στα οποία θα έχετε εύνοια. Πρέπει όμως να δίνετε χρόνο στις αποφάσεις σας για να αποφεύγετε λάθη που θα προκύπτουν από παρανόηση. Στα αισθηματικά σας θα έχετε συγκρούσεις για ζητήματα που δεν λύθηκαν στο παρελθόν. Το καλύτερο, για να αποφορτιστείτε, θα είναι να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες με τον σύντροφο σας.