ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Οι προοπτικές καριέρας είναι ιδιαίτερα λαμπρές αυτό το μήνα. Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου προσγειώνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Αυτή η σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια ολοκαίνουργια δουλειά, αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, οπότε φροντίστε να στείλετε τα βιογραφικά σας - και προγραμματίστε συνεντεύξεις μάλλον νωρίτερα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να λάβετε μια προσφορά εργασίας μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία ή όταν ο Ερμής μεταπηδήσει στον τομέα της εργασίας σας στις 14 Φεβρουαρίου. Αυτό το σεληνιακό γεγονός ευνοεί επίσης θέματα υγείας. Ίσως να θέλετε να αρχίσετε να εργάζεστε σε θέματα ευεξίας ή συνήθειες που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή. Τα πάντα είναι δυνατά, από το σχεδιασμό μιας νέας δίαιτας μέχρι την επιλογή ενός νέου γιατρού. Η καρδιά σας είναι εξίσου σημαντική με το σώμα σας και αυτό θα σας το θυμίσει η αγκαλιά της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16 Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι μια υπέροχη μέρα για ρομαντισμό. Είτε είστε σε μια σχέση είτε όχι,  σπίθες θα πετάξουν! Αν είστε σε σχέση, μπορεί να λάβετε κάτι απροσδόκητα καλό από τον σύντροφό σας όταν ο Δίας και ο Ουρανός τέμνονται στις 17 Φεβρουαρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 15-31/01/22

Προσοχή εσείς οι Παρθένοι, καθότι ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο δίνει ευαισθησία στην υγεία σας και ένταση στα προσωπικά και επαγγελματικά σας. Η Πανσέληνος στο Καρκίνο, θα δώσει μια χειραγώγηση στους τομείς της εργασίας και των αισθηματικών. Mε τον Άρης στον Αιγόκερω θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, έρωτα και δημιουργικότητα σε σχέση με τα παιδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 1-15/01/22

Οι Παρθένοι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, καθότι δεν θα είστε τόσο εσωστρεφείς όπως ήσασταν μέχρι τώρα. Στα επαγγελματικά σας αν εφαρμόσετε την οργανωτικότητα σας θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Να προσέχετε το άγχος και την τελειομανία σας γιατί αν δεν το διαχειριστείτε θα σας μπλοκάρει. Στα ερωτικά και τα προσωπικά σας θα έχετε βελτίωση. Όσοι έχετε σχέση θα προχωρήσετε σε δέσμευση. Καλό θα ήταν όμως να προσέξετε τις λεπτομέρειες πριν οριστικοποιήσετε σχέση που δεν σας καλύπτει απόλυτα.