ΖΥΓΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας θα φέρει επιτυχία στην καριέρα σας. Η σύνοδος του Ερμή, του Ήλιου και του Κρόνου στον 4ο Οίκο σας, είναι σημάδι επιτυχίας για εσάς. Θα εργαστείτε σκληρά και θα υπάρχει ζήλος για τη δουλειά τους. Θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανώτερων σας και μπορεί ακόμα και μια προαγωγή. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση με τους συναδέλφους και θα είναι ωφέλιμο να προχωρήσετε προς τον στόχο σας με άμεσα βήματα. Οι επιχειρηματίες θα έχουν επίσης επιτυχία αυτόν τον μήνα. Ομοίως, ο Δίας που βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας, θα δώσει υποστήριξη στους μαθητές. Ο δρόμος για την επιτυχία στις σπουδές θα είναι εύκολος. Να είστε λίγο προσεκτικοί με την υγεία σας αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να πέσετε θύματα μικροασθενειών. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τη διατροφή και να υιοθετείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στα αισθηματικά σας τώρα, η μία αληθινή αγάπη μπορεί να είναι καθ' οδόν! Την 1η Φεβρουαρίου, μια Νέα Σελήνη προσγειώνεται στον αισθηματικό σας τομέα, αυξάνοντας τις πιθανότητές  να συναντήσετε κάποιον που αιχμαλωτίζει την καρδιά σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να είστε έτοιμοι να συζητήσετε με τον σύντροφό σας για ένα μωρό. Από την άλλη, η εστίασή σας θα μπορούσε να επικεντρωθεί περισσότερο στην έναρξη μιας δημιουργικής προσπάθειας που μιλάει στην ψυχή σας.

ΖΥΓΟΣ 15-31/01/22

H Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα φέρει ένταση και νεύρα στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα ρυθμίσετε οικονομικά και περιουσιακά θέματα.  Από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, φέρνει παλιές σχέσεις στο προσκήνιο και εξέλιξη σε κάποιες από αυτές. O Ήλιος στον Υδροχόο σας δίνει συναισθηματική εκτόνωση από τα γενικότερα προβλήματα τις καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ 1-15/01/22

Αυτή την περίοδο ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές, τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας εξελίσσονται ευνοϊκά. Η υγεία σας έχει βελτιώσεις.    Στα συναισθηματικά σας, σας διακατέχει μια έντονη ρομαντική διάθεση. Οι ελεύθεροι θα κάνετε ερωτικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.