ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Νέα ξεκινήματα είναι πιθανά στο εγγύς μέλλον σας. Η Νέα Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς την 1η Φεβρουαρίου μπορεί να οδηγήσει σε κάτι νέο και όμορφο. Αυτό μπορεί να συμβεί με πολλούς τρόπους. Για ορισμένους, ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσουν νέο διαμέρισμα ή να αγοράσουν σπίτι. Για άλλους, κάποιος μπορεί να μετακομίσει ή να φύγει από την κατοικία σας. Και για μερικούς, αυτό μπορεί να έχει να κάνει με νέα που θα ακούσετε από κάποιον συγγενή σας - γι' αυτό δώστε προσοχή! Θα μπορούσε επίσης να είναι κάτι μικρότερο, αλλά με νόημα, όπως η απαλλαγή από κάποια παλιά πράγματα. Αυτό δεν είναι το μόνο χρήσιμο αστρολογικό γεγονός αυτό το μήνα - ο ευφυής Ερμής γίνεται ορθόδρομος στις 3 Φεβρουαρίου στον τομέα τη επικοινωνίας σας. Αυτό δημιουργεί μια θετική αλλαγή για εσάς. Επιτέλους, θα μπορείτε να λαμβάνετε αποφάσεις χωρίς να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Τέλος, μια Πανσέληνος στην κορυφή του χάρτη σας στις 16 Φεβρουαρίου θα φέρει στο επίκεντρο την καριέρα σας. Μπορεί να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ή να λάβετε την προσοχή για ένα επαγγελματικό ορόσημο. Ίσως σας περιμένει ένα βραβείο, μια τιμή ή ένας άλλος ιδιαίτερος έπαινος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 15-31/01/22

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, θα φέρει μπλοκαρίσματα σε θέματα ακινήτων και εντάσεις με συγγενείς και με τον Ήλιος στον Υδροχόο, χειροτερεύουν. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, δίνει πίεση σε επαγγελματικά, νομικά και σπουδές. Οι εντάσεις και οι δυσκολίες θα ακολουθήσουν και στα αισθηματικά σας, κάνοντας τα πιο έντονα ο Άρης στον Αιγόκερο. Συμβουλή: Βασιστείτε στην επικοινωνία για να αποφορτιστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 1-15/01/22

Μετά από τις δοκιμασίες της προηγούμενης χρονιάς στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, έρχεται μια περίοδος ανακούφισης χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν όλα τέλεια. Στα οικονομικά σας θα έχετε κέρδη που μπορεί να είναι από την εργασία σας ή και από κληρονομικά ζητήματα. Η πιο σωστή έκφραση για την έναρξη της χρονιάς είναι τα πάνω κάτω. Η αντοχή σας όμως είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα προβλήματα. Να είστε επεξηγηματικοί στους άλλους και προσεχτικοί στην εκτέλεση των αποφάσεων σας.