ΤΟΞΟΤΗΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η έμπνευση για ένα υπέροχο έργο που αφορά την επικοινωνία, μπορεί να σας έρθει ανά πάσα στιγμή. Με μια Νέα Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας την 1η Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να είστε επιτέλους έτοιμοι να ξεκινήσετε να γράφετε ένα μυθιστόρημα, να διδάξετε μια τάξη σε ένα θέμα στο οποίο διαπρέπετε ή ακόμη και να ξεκινήσετε το δικό σας podcast. Ο έξυπνος Ερμής βοηθάει με την ορθή πορεία του στις 3 Φεβρουαρίου. Έχετε ένα πραγματικό πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή, αν χρειαστεί να διαπραγματευτείτε τους όρους οποιουδήποτε συμβολαίου! Τα ρομαντικά θέματα μπορούν επίσης να βελτιωθούν χάρη στην ορθή πορεία του Ερμή. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των συνεργασιών σας, είναι πιθανό να έχετε διαφωνήσει πολύ με τον αγαπημένο σας σχετικά με ένα οικονομικό θέμα. Τώρα, όλα μπορούν να διευθετηθούν. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16 Φεβρουαρίου φωτίζει τον 9ο Οίκο σας. Είναι πιθανό να οριστικοποιήσετε τα σχέδιά σας για ταξίδι στο εξωτερικό. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε βαθιά συνδεδεμένοι με μια φιλοσοφική ή άλλη μεταφυσική αναζήτηση που σας φέρνει πιο κοντά στην προσωπική σας πίστη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 15-31/01/22

Ο ανάδρομος Ερμή στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στον Καρκίνο, μπλοκάρουν τα επαγγελματικά σας, τα περιουσιακά, τα οικονομικά και τα χρέη σας, καθυστερούν τις συμφωνίες και φέρνουν έντονη πίεση στα αισθηματικά σας. Δυστυχώς, ο Άρης στον Αιγόκερο, οξύνει τα πράγματα στους παραπάνω τομείς, ειδικά στα οικονομικά και τις οφειλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 1-15/01/22

Οι Τοξότες ήσασταν περιορισμένοι, όμως ήσασταν υπομονετικοί και πεισματάρηδες. Με έναν αέρα αυτοπεποίθησης ξεκινάτε στοχεύοντας σε επιτυχίες αλλά θα έχετε και μοναχικές στιγμές. Αρχή του χρόνου και ετοιμάζεστε να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Ότι κάνετε μέχρι της 15 του μήνα. Στα συναισθηματικά σας είστε λίγο πεσμένοι.