ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η οικονομική ασφάλεια είναι πιθανό να σας απασχολήσει καθώς ξεκινά ο μήνας. Η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου προσγειώνεται στον 2ο Οίκο, των υλικών σας θεμάτων. Πραγματοποιείται ακριβώς πριν η Σελήνη συγκλίνει με τον αυστηρό Κρόνο, δημιουργώντας ένα αίσθημα νηφαλιότητας και καθήκοντος γύρω από θέματα χρημάτων. Μπορεί να εφαρμόσετε με επιτυχία έναν αυστηρό προϋπολογισμό που θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα για έναν μακροπρόθεσμο στόχο - άλλωστε, από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε! Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σας στις 3 Φεβρουαρίου, βοηθώντας σας σε όλα τα θέματα επικοινωνίας. Αν εσείς και ο σύντροφός σας αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα επικοινωνίας ή αδυναμία να πάρετε μια απόφαση από κοινού, θα μπορέσετε να τα εξομαλύνετε όλα σύντομα. Η καλή ατμόσφαιρα συνεχίζεται, χάρη στην Πανσέληνο στις 16 Φεβρουαρίου που φωτίζει τον 8ο Οίκο σας και την ίδια μέρα πραγματοποιείται μια σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σας. Μπορείτε να περιμένετε ερωτικές, παθιασμένες απολαύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 15-31/01/22

Ενώ έχετε τακτοποιήσει τα προσωπικά και τα οικονομικά σας, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα φέρει καθυστερήσεις σε ότι σχεδιάσατε. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα δώσει ένταση και πείσμα στις σχέσεις σας. O Ήλιος στον Υδροχόο θα βοηθήσει τα οικονομικά σου σχέδια, ενώ ο Άρης στον Αιγόκερω, θα βοηθήσει στο να τρέξεις και να πετύχεις οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 1-15/01/22

Αισιόδοξα ξεκινάτε οι Αιγόκεροι στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τα τρέχετε μέχρι τις 15 χωρίς εμπόδια και καλό θα ήταν να προλάβετε να προωθήσετε αυτούς τους τομείς το διάστημα αυτό. Τα προσωπικά και συναισθηματικά σας ταρακουνιούνται από νέες γνωριμίες. Όσοι είστε σε σχέση που δεν σας καλύπτει θα προχωρήσετε σε νέα. Καλό θα ήταν όμως να είστε προσεκτικοί σε ότι σας φανεί υπερβολικό.