ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Κάποια συγκεχυμένα γεγονότα μπορεί τελικά να αρχίσουν να αποκτούν νόημα αυτό το μήνα. Μια λαμπρή Νέα Σελήνη προσγειώνεται στο ζώδιό σας την 1η Φεβρουαρίου, κοντά σε σύνοδο με τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε ριζικά την ευθύνη για την κατεύθυνση της ζωή σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να καταγράψετε τυχόν προσωπικούς στόχους που έχετε και θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε οποιοδήποτε είδος αυτοβελτίωσης αναζητάτε. Ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στις 3 Φεβρουαρίου και κινείται στο ζώδιό σας στις 14 Φεβρουαρίου. Όλα έρχονται Υδροχόε! Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στον τομέα των συνεργασιών σας. Μπορεί να εμβαθύνετε μια δέσμευση με κάποιον αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, από την αποκλειστική γνωριμία, μέχρι τον αρραβώνα ή ακόμη και τον γάμο. Ο Δίας και ο Ουρανός ανταλλάσσουν μια πανέμορφη σύνδεση στις 17 Φεβρουαρίου για να ρίξουν μερικές υπέροχες ευλογίες στην αγκαλιά σας. Συγκεκριμένα, οι πλανήτες αυτοί είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με τα οικονομικά, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιο ακίνητο ή άλλο οικογενειακό περιουσιακό στοιχείο έχει τη δυνατότητα να σας αποφέρει πολλά μετρητά. Ένα μέλος της οικογένειας θα μπορούσε επίσης να σας κάνει ένα καταπληκτικό δώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 15-31/01/22

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, φέρνει παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες και αναβολές στα σχέδια σας. Με Πανσέληνο στον Καρκίνο, παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε αυτό το διάστημα στην υγεία σας. Mε τον Ήλιο όμως, που μπαίνει στο ζώδιο σας, ανακουφίζεστε από τα προβλήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 1-15/01/22

Η καινούργια χρονιά ξεκινάει με διάθεση αλλαγής για εσάς στον επαγγελματικό τομέα. Θέλετε να τολμήσετε αλλαγές στον τομέα εργασίας για καλύτερα οικονομικά και μεγαλύτερη καταξίωση. Αρκετοί από εσάς μπορεί να επιλέξετε να αλλάξετε και τόπο διαμονής για αυτή την επιλογή σας. Στα συναισθηματικά σας θα είστε σε πιεσμένη και αγχωτική περίοδο και προμηνύονται συγκρούσεις. Όσοι δεν καλύπτεστε από το ταίρι σας θα θελήσετε να χωρίσετε.