ΙΧΘΥΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Στην αρχή του μήνα θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην ηρεμία σας. Η Νέα Σελήνη προσγειώνεται στον 12ο Οίκο σας, ενθαρρύνοντας κάθε επιθυμία για ανάπαυλα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποσυνδεθείτε από τις συσκευές σας και να ζήσετε χωρίς τους περισπασμούς του σύγχρονου κόσμου μας για λίγο - θα μπορούσε να είναι εκπληκτικά ευεργετικό! Οποιαδήποτε παρεξήγηση μεταξύ εσάς και ενός φίλου σας μπορεί τελικά να λυθεί όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος στις 3 Φεβρουαρίου στον τομέα της φιλίας σας. Αν είστε σε σχέση, εσείς και ο αγαπημένος σας μπορείτε να αρχίσετε να επαναπροσδιορίζετε τις κοινές σας φιλοδοξίες. Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τα ίδια όνειρα, αλλά θα πρέπει να στηρίζετε ο ένας τον άλλον σε αυτά. Η Πανσέληνος στον 6ο Οίκο, της εργασίας σας στις 16 Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει νέα για έναν συνάδελφο. Μπορεί να παραιτηθεί - ή ακόμα και να απολυθεί! Θα μπορούσατε επίσης να αφορά εσάς και να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε μια δουλειά και να βρείτε κάτι που να τιμά τη δημιουργική σας πλευρά. Αυτό ενθαρρύνεται ακόμη περισσότερο όταν ο εξωφρενικός Δίας, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με τον αντισυμβατικό Ουρανό στις 17 Φεβρουαρίου. Μπορεί να ακούσετε απροσδόκητα νέα για μια θαυμάσια ευκαιρία!

ΙΧΘΥΣ 15-31/01/22

Για εσάς του Ιχθύες, καθυστερήσεις και αναβολές σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις, φέρνει ο ανάδρομος Ερμής. Η Πανσέληνος δίνει ένταση στα ερωτικά σας και στα θέματα των παιδιών. Ο Ήλιος στον Υδροχόο, αποφορτίζει κάπως τα πράγματα, στα προσωπικά και επαγγελματικά, ενώ με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα έχετε εύνοια σε κοινωνικές και αισθηματικές γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ 1-15/01/22

Οι Ιχθύες καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας και να μελετήσετε διπλά και τριπλά νέα σχέδια που δύσκολα θα πετύχουν. Για να μπορέσετε να τα πετύχετε χρειάζεστε περισσότερα εφόδια. Θετικές όμως θα είναι οι επαγγελματικές συνεργασίες, ειδικά αυτές που θα έχουν σχέση με το εξωτερικό. Τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση, ειδικά αν δεν υπάρξει υπερβολή στα έξοδα. Τώρα στα αισθηματικά σας πρέπει να συγκεντρωθείτε σε εσάς και σε αυτό που θέλετε πραγματικά, γιατί ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν αλλά καλό θα ήταν να επιλέξετε σύμφωνα με το τι σας καλύπτει ολοκληρωτικά.