ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ;

 

Ακολουθείτε το ωροσκόπιό σας για χρόνια, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η επίμονη ερώτηση στο μυαλό σας: Είναι αληθινή η αστρολογία; Aν μας ρωτάτε, η απάντησή μας είναι αρκετά απλή: Ναι!

 

Τι είναι η Αστρολογία;

Η αστρολογία είναι η μελέτη των πλανητών και των αστεριών και η διεξαγωγή νοήματος από την τοποθέτησή τους στον ουρανό. Εντοπίζεται στην 3η χιλιετία π.Χ. Οι πρακτικές της εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο, επομένως δεν είναι μόνο οι Έλληνες ή οι Ρωμαίοι που σεβάστηκαν αυτή τη μορφή τέχνης. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η παλαιότερη μορφή αστρολογικών κειμένων χρονολογείται στην πραγματικότητα στη Μεσοποταμία γύρω στο 1800 π.Χ. Από εκεί, βλέπουμε τη μελέτη να διακλαδίζεται σε όλο τον κόσμο—Αίγυπτο, Ελλάδα, Ρώμη, Ινδία, Κίνα..

 

Πώς λειτουργεί η Αστρολογία;

Είναι αρκετά περίπλοκο, και αν ρωτούσατε ακόμη και τους αστρολόγους, η απάντηση τους μπορεί να ήταν, "Δεν είμαστε σίγουροι πώς λειτουργεί, απλώς ξέρουμε ότι λειτουργεί!"     Οι πλανήτες και τα αστέρια προσφέρουν εικόνα για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται. Ο ουρανός και οι πλανητικές συνδέσεις μπορούν να ρίξουν φως στους τύπους ενέργειας που αναμένουμε να εκδηλωθούν εδώ στη Γη.

 

Η Αστρολογία είναι επιστήμη ή ψευδοεπιστήμη;

Η αστρολογία, κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να θεωρηθεί επιστήμη. Γνωρίζατε ότι ο Γαλιλαίος και ο Γιοχάνες Κέπλερ ήταν στην πραγματικότητα αστρολόγοι; Η αστρονομία και η αστρολογία ήταν στην πραγματικότητα μια πρακτική και λειτουργούσαν παράλληλα μέχρι τον 17ο αιώνα. Μόλις ξεκίνησε η Εποχή του Λόγου, οι δύο πρακτικές αποκλίνουν, στερεοποιώντας τη θέση της αστρονομίας μεταξύ των επιστημών και κηρύσσοντας την αστρολογία ως ψευδοεπιστήμη.

 

Αστρολογία Ελεύθερης Βούλησης

Συχνά τίθεται το ζήτημα της ελεύθερης βούλησης — την έχουμε; Φυσικά! Οι πλανήτες δεν μας επιβάλουν να κάνουμε ποτέ τίποτα, είναι απλά κοσμικά, μαγικά σκάφη που φέρουν μια συγκεκριμένη ενεργειακή υπογραφή. Όταν ευθυγραμμίζονται διάφοροι πλανήτες, οι αστρολόγοι είναι σε θέση να αντιληφθούν μια σειρά από γεγονότα που μπορούν να συμβούν. Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη διέλευση που να εγγυάται εάν θα κερδίσετε το λαχείο ή πότε θα πάρετε προαγωγή, για παράδειγμα. Αλλά υπάρχουν διάφορες πλανητικές συνδέσεις που μπορούν να σηματοδοτήσουν μια περίοδο περισσότερης τύχης και ευλογίας που εισέρχεται στη ζωή σας.

 

Συμπέρασμα

Η συνεργασία με έναν επαγγελματία αστρολόγο είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναλύσετε και να προβλέψετε τι είδους γεγονότα μπορεί να εξελιχθούν για εσάς. Ο γενέθλιος χάρτης μας είναι τόσο μοναδικός, ενεργητικά σχέδια της ατομικής μας ζωής, οπότε αν προσπαθείτε να κάνετε προβλέψεις με βάση το μηνιαίο ωροσκόπιό σας, ξανασκεφτείτε το! Η αστρολογία χρειάζεται χρόνια εξάσκησης για να τη κατακτήσεις, και οι καλύτεροι αστρολόγοι θα σας πουν ότι ποτέ δεν έχουν τελειώσει με τη μάθηση της.

 

Ρωτήστε λοιπόν έναν επαγγελματία…Καλέστε στο _875 876 8760_ και δείτε μόνοι σας ότι η αστρολογία είναι αρκετά αληθινή.

 

 

Πρόβλεψη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022

 

ΚΡΙΟΣ

Θα βιώσετε πολλή αγάπη, φροντίδα και στοργή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα αισθάνεστε ότι σας αγαπούν σε αφθονία. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει επίσης να εκδηλώσετε την αγάπη στη ζωή σας. Και εκδηλώνοντας τη, καταλαβαίνετε τι πραγματικά θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πιθανό να συναντήσετε μια αδελφή ψυχή και να δεσμευτείτε σε κάποιον. Όσοι είστε σε σχέση θα δώσετε υποσχέσεις στον σύντροφό σας. Οι γάμοι είναι στα χαρτιά τόσο για τους εργένηδες όσο και για τα ζευγάρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανό να κυνηγήσετε κάποιον. Θα είστε απασχολημένοι με την αναζήτηση ενός ξεχωριστού ατόμου. Τα αφοσιωμένα ζευγάρια θα επικεντρωθούν στο πώς να ενισχύσουν βαθύτερα τους δεσμούς τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βιώσετε την άνευ όρων αγάπη. Ο έρωτας είναι στον αέρα, καθώς θα είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε και να αγαπήσετε κάποιον με όλα όσα έχετε. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα αγάπης μέσα σας.

ΛΕΩΝ

Θα έλκεστε από κάποιον με πολύ πειρασμό και αισθησιασμό. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποπλανήσετε και θα είναι μια υπέροχη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς. Οι ελεύθεροι θα είναι επίσης έτοιμοι να γνωρίσουν κάποιον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναζητάτε έναν σύντροφο που θα σας προσφέρει σταθερότητα. Τα αφοσιωμένα και παντρεμένα ζευγάρια θα έχουν μια πολύ σταθερή σχέση. Αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε καμία όμορφη στιγμή τρέχοντας πίσω από την τελειότητα.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε πολύ στην ανοικοδόμηση των σχέσεων σας, επειδή υπήρξαν μερικά προβλήματα. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να δώσετε αγάπη για άλλη μια φορά. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να δουλέψουν για να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνετε μάρτυρες πολλής αγάπης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έρθει στο δρόμο σας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Θα υπάρξει μια επανένωση συναισθημάτων και συνδέσεων για τους εργένηδες. Θα είναι μια πολύ ευτυχισμένη περίοδος για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανό να αποφεύγετε εντελώς κάποια συναισθήματα και ανθρώπους. Οι ελεύθεροι θα θέσουν κάποια όρια στον εαυτό τους. Θα είναι λίγο δύσκολο, αλλά και πάλι θα επιλέξετε να προχωρήσετε και να διασκεδάσετε, αντί να μένετε στο θυμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας, αλλά όχι πάρα πολύ. Ακόμα κι αν θεραπεύεστε από τις προηγούμενες σχέσεις σας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες. Τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο, αλλά να είστε σίγουροι για την απόφασή σας. Θα υπάρξει επίσης επούλωση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους θα βρείτε το κουράγιο να πείτε σε κάποιον ότι σας αρέσει. Θα προχωρήσετε με τα συναισθήματά σας. Μπορεί ακόμη και να έχετε ένα ή δύο άτομα που σας αρέσουν. Θα υπάρχει πολύ φλερτ εδώ και εκεί.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας ενδιαφέρει να αναζωογονήσετε τη σύνδεση και τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Θα περνάτε πολύ χρόνο μιλώντας με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα ασχοληθούν με πολλά μηνύματα και κλήσεις και ο έρωτας θα είναι τυχερός γι' αυτούς.

 

 

 

 

Τι είναι η Αριθμολογία

Με απλά λόγια, η Αριθμολογία είναι η μελέτη των αριθμών στη ζωή σας. Μπορείτε να αποκαλύψετε πληροφορίες για τον κόσμο και για κάθε άτομο χρησιμοποιώντας την. Θεωρείται ως η παγκόσμια γλώσσα των αριθμών. Η Αριθμολογία μπορεί να φαίνεται απίστευτα πολύπλοκη και υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι, που μπορεί να μην ξέρετε καν από πού να ξεκινήσετε, αλλά αν είστε εξοικειωμένοι με την Αστρολογία, τότε μπορεί να ξέρετε λίγα πράγματα για την Αριθμολογία. Είναι παρόμοια με αρκετούς τρόπους, αλλά χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο για να πάρει τις πληροφορίες και τη διορατικότητα: τους Αριθμούς. Η Αριθμολογία είναι η ιδέα ότι το σύμπαν είναι ένα σύστημα και όταν το αναλύσουμε, μας μένουν τα βασικά στοιχεία, που είναι οι αριθμοί. Αυτοί οι αριθμοί μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο και τον εαυτό μας ως άτομα.

 

Βρίσκοντας νόημα στους Αριθμούς

Κατανοώντας ότι τα πάντα στον κόσμο εξαρτώνται και μπορούν να εξισωθούν με αριθμούς, ένας Αριθμολόγος μπορεί να πάρει πολλαπλά στοιχεία ενός ατόμου και να τα αναλύσει σε αριθμούς με νόημα, μέσω διαφόρων μεθόδων. Το νόημα των αριθμών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο και τον εαυτό σας ως άτομα και να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

 

Η ιστορία της Αριθμολογίας

Το από πού προήλθε η Αριθμολογία και πώς δημιουργήθηκε, αποτελεί ένα μυστήριο. Στην Αίγυπτο και τη Βαβυλώνα λέγεται ότι υπάρχουν τα πρώτα γραπτά αρχεία της αριθμολογίας. Άλλα στοιχεία δείχνουν ότι η αριθμολογία χρησιμοποιούνταν χιλιάδες χρόνια πριν στη Ρώμη, την Κίνα, την Ελλάδα και την Ιαπωνία. Η σύγχρονη Αριθμολογία αποδίδεται συνήθως στον Πυθαγόρα, τον Έλληνας φιλόσοφος. Αν και δεν είναι γνωστό αν εφηύρε την Αριθμολογία, είχε κάποιες θεωρίες πίσω από αυτήν, οι οποίες έφεραν τους αριθμούς σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

 

Μαθαίνοντας τα βασικά για το πώς λειτουργεί η Αριθμολογία

Το πώς λειτουργεί η Αριθμολογία είναι στην πραγματικότητα αρκετά περίπλοκο και συνήθως απαιτεί έναν Αριθμολόγο για να παρέχει λεπτομερείς και ακριβείς αναγνώσεις. Αν και μπορείτε εύκολα να βρείτε τον αριθμό της διαδρομής της ζωής σας και πράγματα όπως οι αριθμοί της έκφρασης, της προσωπικότητας και της ψυχικής σας παρόρμησης, χρησιμοποιώντας βασικούς υπολογισμούς, ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι αριθμοί συνεργάζονται μεταξύ τους είναι αυτός που πρέπει να ερμηνευτεί σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, η Αριθμολογική πρόβλεψη μπορεί να προσφέρει μεγάλο βάθος. Κατά συνέπεια, μπορεί να παρέχει εκπληκτικές πληροφορίες για κάποιον.

 

Τι περιλαμβάνει μια ανάγνωση Αριθμολογίας

Μια αριθμολογική ανάγνωση περιλαμβάνει πολλούς υπολογισμούς. Αυτοί οι υπολογισμοί μπορούν να φτάσουν σε πολλά επίπεδα βάθους με διαφορετικούς αριθμούς και συνδυασμούς αριθμών που έχουν διάφορες σημασίες. Ακόμη και μια βασική ανάγνωση με βάση τους βασικούς σας αριθμούς μπορεί να είναι αρκετά αποκαλυπτική. Ωστόσο, με τον ίδιο τρόπο που οι αριθμοί είναι άπειροι, ο Αριθμολογικός χάρτης κάποιου μπορεί να συνεχίσει να διαβάζεται από πολλές οπτικές γωνίες ως ένα διαρκές έργο. Ξεκινώντας με το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας, το  Αριθμολογικό σας διάγραμμα όχι μόνο θα σας πει για τον εαυτό σας, αλλά θα σας βοηθήσει να δώσετε κατεύθυνση στη ζωή και την ευημερία σας χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό του αριθμού της διαδρομής της ζωής σας, του αριθμού γενεθλίων, του αριθμού ψυχικής παρότρυνσης, του αριθμού έκφρασης και του αριθμού προσωπικότητας.

 

Συμπέρασμα

Η αριθμολογία δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη…Δεν χρειάζεται να πιάσετε την αριθμομηχανή σας ή να κάνετε περίπλοκες πράξεις  για να υπολογίσετε τους αριθμούς της ζωής σας, όλα μπορούν να γίνουν για εσάς αμέσως!

Καλέστε μας στο  875 876 8760  για μία ανάγνωση Αριθμολογίας. Θα σας δώσει σαφήνεια σχετικά με το μονοπάτι της ζωής σας, τον σκοπό σας και θα σας καθοδηγήσει για το τι πρέπει να κάνετε τώρα.

 

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΑΡΩ

Οι φόβοι, οι αμφιβολίες και οι ερωτήσεις σχετικά με την αγάπη μπορούν να επηρεάσουν την καρδιά και το μυαλό σας. Και όσο περισσότερο ασχολείστε με ένα θέμα σχετικά με την ερωτική σας ζωή, στο οποίο δεν έχετε τον έλεγχο, τόσο θα απογοητεύεστε. Ο Κέλτικος Σταυρός Της Αγάπης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε αυτό που συμβαίνει τώρα και να προχωρήσετε πέρα ​​από αυτό, προς ένα ρομαντικό μέλλον για το οποίο μπορείτε να αισθάνεστε καλά.

Τα ερωτικά προβλήματα σπάνια είναι ασπρόμαυρα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ανάγνωση Ταρώ περιλαμβάνει 10 κάρτες -- ώστε να μπορείτε να δείτε την κατάστασή σας από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, βοηθώντας σας να βρείτε την απόλυτη αλήθεια και να συνειδητοποιήσετε τα επόμενα βήματα που είναι καλύτερα για εσάς. Είτε είστε ήδη σε σχέση και χρειάζεστε συμβουλές για μια κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, είτε είστε ελεύθεροι και ανησυχείτε για τη γνωριμία με το σωστό άτομο, οι συμβουλές από το Κέλτικος Σταυρός Της Αγάπης μπορούν να βοηθήσουν εσάς και την καρδιά σας να βρεθείτε σε μια πορεία προς την ευτυχία και την ολοκλήρωση!

Ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους αυτή η αγαπημένη ανάγνωση Ταρώ μπορεί να σας βοηθήσει...

 

Θέση 1: Η τρέχουσα προοπτική σας για την αγάπη!

Πόσο ανοιχτό είναι το μυαλό σας; Πόσο ανοιχτή είναι η καρδιά σας; Η κάρτα στη 1η θέση  δείχνει την κατάσταση του μυαλού και των συναισθημάτων σας αυτή τη στιγμή και πόσο διαθέσιμοι είστε για να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αποκαλύψει προσωπικά εργαλεία που μπορεί να μην γνωρίζετε καν ότι έχετε και μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε την κατάσταση που αντιμετωπίζετε.

Θέση 2: Οι συνθήκες που βιώνετε αυτή τη στιγμή!

Όταν είστε στη μέση ενός συναισθηματικού ζητήματος για πάρα πολύ καιρό, η προοπτική σας για την όλη κατάσταση γίνεται θολή. Και αν δεν μπορείτε καν να δείτε το πρόβλημά σας καθαρά, δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε τη λύση του. Η κάρτα που εμφανίζεται στη   2η θέση σάς βοηθά να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει αυτήν τη στιγμή, ώστε να έχετε μια ρεαλιστική εικόνα αυτού που αντιμετωπίζετε.

Θέση 3: Πώς να μετατρέψετε τα εμπόδια σας σε ευκαιρίες!

Η διαφορά μεταξύ μιας πρόκλησης και μιας ευκαιρίας είναι συνήθως απλώς θέμα προοπτική. Η κάρτα στη 3η θέση αποκαλύπτει περιστάσεις που σχετίζονται με την κατάστασή σας που μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες, αλλά τις οποίες θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Θέση 4: Γεγονότα που πρόσφατα επηρέασαν την ερωτική σας κατάσταση!

Η κάρτα στη 4η θέση αποκαλύπτει γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό και επηρεάζουν την ερωτική σας κατάσταση, είτε θετικά είτε αρνητικά... Αυτά τα γεγονότα μπορεί να έχουν επηρεάσει άμεσα την εν λόγω κατάσταση ή μπορεί να έχουν προκαλέσει μια αλλαγή στα δικά σας συναισθήματα ή νοοτροπία, που σας οδήγησαν να δείτε τις περιστάσεις διαφορετικά.

Θέση 5: Πνευματικές και υποσυνείδητες ενέργειες που πρέπει να προσέξουμε!

Καθώς προχωράτε μέσα από μια τρέχουσα ρομαντική κατάσταση, υπάρχουν πολύ σημαντικά μαθήματα στη διάθεσή σας -- μαθήματα που ξεπερνούν την αγάπη και πολύ πέρα ​​από αυτήν την παρούσα στιγμή. Η κάρτα στη 5η θέση σάς βοηθά να συνειδητοποιήσετε το μεγαλύτερο νόημα της κατάστασης που αντιμετωπίζετε και πώς η προσωπική σας ακεραιότητα παίζει ρόλο στις αποφάσεις που παίρνετε τώρα.

Θέση 6: Προσεχή γεγονότα που μπορεί να αλλάξουν την κατάστασή σας!

Τα γεγονότα που βιώνεις στη ζωή είναι όλα συνδεδεμένα και η κάρτα στη 6η θέση αποκαλύπτει καταστάσεις που έρχονται στο δρόμο σας, που μπορεί να επηρεάσουν πολύ την ερωτική σας κατάσταση ή τα συναισθήματά σας γι' αυτήν. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η κατάστασή σας εξακολουθεί να είναι σε ροή και μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή με βάση εσωτερικούς ή εξωτερικούς παράγοντες.

Θέση 7: Τα μοτίβα και οι προοπτικές που σας κρατούν κολλημένους!

Είναι δύσκολο να δούμε πότε εμείς, οι ίδιοι, συμβάλλουμε σε ένα πρόβλημα. Ή ίσως είναι απλώς δύσκολο να το παραδεχτούμε... Αλλά ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι δεν κάνατε τίποτα για να προκαλέσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν πράγματα που κάνετε -- πιθανότατα χωρίς να το ξέρετε -- που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Η κάρτα στη 7η θέση σάς βοηθά να συνειδητοποιήσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να διαιωνίζετε το ερωτικό σας πρόβλημα και σας συμβουλεύει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις συμπεριφορές.

Θέση 8: Πώς μπορεί να κατανοήσετε κάποιον με τον οποίο είστε τώρα ή σύντομα θα εμπλακείτε!

Εάν ασχολείστε με κάποιον την παρούσα στιγμή -- σε οποιοδήποτε επίπεδο -- η κάρτα στη 8η θέση σας βοηθά να κατανοήσετε τα πράγματα που μπορεί να βιώνει αυτή τη στιγμή. Αυτή η γνώση είναι ανεκτίμητη για να σας βοηθήσει να βρείτε μια βιώσιμη λύση στο δίλημμά σας (μια που λειτουργεί και για τους δύο), και θα μπορούσε επίσης να σας υποδείξει τους λόγους που προέκυψε τυχόν πρόβλημα εξαρχής...

Θέση 9: Οι ενέργειες που μπορεί να κάνετε για να βρείτε λύση στην ερωτική σας κατάσταση!

Τώρα που έχετε μια πολύ καλύτερη ιδέα για την κατάσταση που αντιμετωπίζετε και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας, είστε σε θέση να αρχίσετε να αναζητάτε λύσεις. Η κάρτα στη 9η θέση προσφέρει μια υγιή προοπτική και συμβουλεύει τα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε τις εν λόγω περιστάσεις.

Θέση 10: Τι είναι δυνατό για εσάς με την πάροδο του χρόνου!

Το τι θα συμβεί μακροπρόθεσμα εξαρτάται από εσάς και τις αποφάσεις που θα πάρετε. Η κάρτα στη 10η θέση δείχνει τι είναι δυνατό για εσάς εάν αναλάβετε δράση για την κατάστασή σας την παρούσα στιγμή. Εάν η κάρτα που εμφανίζεται εδώ είναι λιγότερο από επιθυμητή, σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικές ενέργειες ή να λάβετε διαφορετικές αποφάσεις για να δημιουργήσετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Εάν λάβετε ένα αισιόδοξο μήνυμα σε αυτή τη θέση, συνειδητοποιήστε ότι αυτά τα καλά πράγματα δεν θα ξεδιπλωθούν μαγικά για εσάς -- οι δυνατότητες υπάρχουν, αλλά πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να πραγματοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες!

 

Πάρτε τον έλεγχο

Μην αφήνετε τα ερωτικά σας διλήμματα να σας κυριεύσουν! Αποκτήστε την εξατομικευμένη προοπτική που απαιτείται για να ανατρέψετε αυτήν την κατάσταση και να δημιουργήσετε το ρομαντικό μέλλον που επιθυμείτε .

Καλέστε στο  _875 876 8760_ και λύστε όλα τα ερωτικά σας διλήμματα!!

 

 

 

Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΑΡΩ

Κάθε ένα από τα 78 φύλλα σε μια τράπουλα Ταρώ έχει ένα ιδιαίτερο νόημα, που μόνο αυτό το φύλλο μπορεί να σας δώσει. Έτσι και κάθε διάταξη ανάγνωσης έχει τη δική της ατομική ενέργεια, φέρνοντας ένα επιπλέον επίπεδο πλούτου στις κάρτες καθώς τοποθετούνται σε κάθε θέση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντική η σωστή ανάγνωση για κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Χρειάζεστε βοήθεια για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί; Είστε περίεργοι για το πώς σας βοηθά ή σας πληγώνει το κάρμα σας; Θέλετε να αποκαλύψετε τις αόρατες δυνάμεις που επηρεάζουν το μέλλον σας; Υπάρχει ανάγνωση για αυτό! Εδώ είναι μερικές...

Κέλτικος Σταυρός 

Ο Κέλτικος Σταυρός είναι ο χρυσός κανόνας -- και για καλό λόγο. Έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια για να δώσει στους αναζητητές εις βάθος εικόνα ακόμη και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις.

Αποκάλυψη

Κάτι μπορεί να κρύβεται από εσάς -- και αυτή η ανάγνωση θα το αποκαλύψει! Αγγίζει τις ενέργειες που σας περιβάλλουν τη συγκεκριμένη στιγμή, αποκαλύπτοντας τους άγνωστους παράγοντες που σας κρατούσαν κρυφά πίσω. Έτσι σας βοηθάει να κατανοήσετε πώς σας επηρεάζει η κατάστασή και πως να την αντιμετωπίσετε.

Χρονολόγιο

Προετοιμαστείτε για οτιδήποτε έρχεται στο δρόμο σας. Εστιάζοντας στο πού βρεθήκατε και πού κατευθύνεστε, λειτουργεί ως ισχυρό εργαλείο για την αποκάλυψη τυχόν εκτυλισσόμενων ζητημάτων, καθώς και των πιθανών συνεπειών τους με την πάροδο του χρόνου. Παραμένοντας μπροστά από αυτές τις ενέργειες, μαθαίνετε πώς να εργάζεστε μαζί τους αντί να τους επιτρέπετε να λειτουργούν εναντίον σας.

Κύκλος Ζωής

Εξετάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας, για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε όλα τα μοτίβα που μπορεί να σας κρατούν πίσω. Βασισμένο στον ιερό αριθμό εννέα, όχι μόνο σας δίνει συμβουλές για το πώς να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας εμπόδια, αλλά επίσης προσδιορίζει πού βρίσκονται οι πραγματικές σας ευκαιρίες και τα θετικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να φτάσετε εκεί!

Κάρμα

Έχετε μια μοναδική καρμική ενέργεια που επηρεάζει εσάς και την έκβασή σας, και αυτή η ανάγνωση χρησιμεύει ως εργαλείο για να κατανοήσετε ακριβώς τι είναι αυτό, ώστε να μειώσετε το αρνητικό σας κάρμα και να χρησιμοποιήσετε το θετικό προς όφελός σας.

Ωροσκόπιο

Αυτή η ανάγνωση Ταρώ με βάση τον ζωδιακό κύκλο συνδυάζει την ισχυρή καθοδήγηση τόσο των Ταρώ όσο και της Αστρολογίας για να σας δώσει μια διπλή δόση διορατικότητας. Κάθε μία από τις θέσεις προσφέρει μια λεπτομερή ματιά στις εξελίξεις, στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι ενέργειες επηρεάζουν κάθε πτυχή της ζωής σας, σας δίνει την προοπτική που απαιτείται για να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές.

Απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προβλημάτων και ανησυχιών, γι' αυτό και υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αναγνώσεων Ταρώ.

Βλέπετε στην παραπάνω λίστα κάτι που ταιριάζει με αυτό που περνάτε αυτή τη στιγμή;

Καλέστε στο  _875 876 8760_  για μία προσωπική  ανάγνωση Ταρώ της επιλογής σας από τους έμπειρους συνεργάτες μας !